VI HAR LEDIGE PLADSER OG HYTTER

Handelsbetingelser - Nissum Fjord Camping

Salgs- og leveringsbetingelser
I nedenstående handelsbetingelser finder du nyttige informationer i forbindelse med brug af online booking. Du kan blandt andet læse om, hvordan vi behandler dine indtastede oplysninger, hvordan du modtager din kvittering i forbindelse med et køb og meget mere. *NFC

Betaling
Alle priser oplyst i online bookingsystem er ligesom alle andre steder på hjemmesiden oplyst i danske kroner inklusive moms og alle afgifter med mindre andet er oplyst og klart fremgår i den pågældende situation.

Betaling foregår ved at benytte et af de godkendte betalingskort/ kreditkort i online booking, herunder blandt andet Visa og Mastercard. Internetbetalinger er forbundet med de gebyrer som internationale betalingskort opkræver. For internationale Eurocard/Mastercard er det 2,75 % af transaktionssummen, for Dinners 3.25 % af transaktionssummen.

Informationer om handel på Internettet
Du kan trygt handle på Internettet gennem vores online bookingsystem. Du er som forbruger som udgangspunkt sikret i forhold til eventuel misbrug af dit kreditkort på nettet, derfor er der ikke nogen selvrisiko ved misbrug af dit betalingskort via Internettet. Du kan læse mere om, hvordan du som forbruger, skal forholde dig til betalinger på nettet på www.forbrug.dk.

Forsendelse og levering
Du vil ved booking og betaling af hytter, plads til eget telt, eller plads til egen campingvogn få forevist en kontrakt fra *NFC, hvori regnskabet for dit køb fremgår. Kontrakten kan printes ud fra hjemmesiden efter gennemført booking, og fremsendes ligeledes via e-mail umiddelbart efter købet, hvis korrekt e-mailadresse er oplyst af køber. Udspecificeret kontrakt kan eftersendes ved kontakt til *NFC.

Levering af det bestilte produkt sker ved ankomst til *NFC på ankomstdagen og afsluttes ved afrejse på afrejsedagen. Begge disse tidspunkter oplyses i den ovennævnte kontrakt.

Fortrydelsesret og refusion
Køb af campingophold, booking af hytter o.lign. er ikke omfattet af fortrydelsesretten i forbrugeraftaleloven jf. § 18, stk. 2, pkt. 12.

Hvis du ikke har tilkøbt AFBESTILLINGS FORSIKRING, har du mulighed for at annullere din booking på følgende vilkår:

  • Hvis du afbestiller mere end 30 dage før ankomst får du hele beløbet godtgjort.
  • Hvis du afbestiller mindre end 30 dage før ankomst, mister du hele det indbetalte beløb.

Tilkøb AFBESTILLINGS FORSIKRING når du booker, hvilke giver mulighed for at afbestille helt frem til dagen før ankomst.

Du kan altid ændre din booking online. Vi kan også gøre det for dig, vi gør dog opmærksom på at der er et administrationsgebyr på kr. 100,- per ændring, per booking.

Registrering af oplysninger
*NFC registrerer dit navn, din adresse, din e-mail samt andre oplysninger afgivet i forbindelse med købet i sit kundekartotek. Oplysningerne videregives ikke, men *NFC beholder registreringen i 5 år. *NFC anvender serverside cookies og en sikker forbindelse til at skabe sikkerheden om de oplysninger, som du afgiver på siden. Ved betaling med kreditkort sker registreringen via en sikker server, hvor oplysningerne krypteres før de sendes over Internettet.

Reklamationsbehandling
Hvis du af en eller anden grund ikke modtager din kontrakt, som bekræfter dit køb, og du ikke har modtaget en fejlmeddelelse fra systemet, så kan du skrive til adressen eller benytte telefonnummeret under virksomhedsoplysninger. Klager over bookingforløbet, selve bookingen eller produktet (opholdet) skal ske indenfor rimelig tid, efter du har opdaget fejlen eller burde have opdaget fejlen ved almindelig gennemgang af din kontrakt. To år efter modtagelsen af varen (opholdet) ophører retten til at klage i henhold til Købelovens § 83, stk. 1, medmindre andet er aftalt. Derudover er der mulighed for at klage til forbrugerklagenævnet på www.forbrug.dk.

Virksomhedsoplysninger
Navn: Nissum Fjord Camping
Adresse: Klitvej 16
Postnr. 6990 By: Ulfborg
Tlf.: +45 5355 5965
e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Cvr.: 25256948