VI HAR LEDIGE PLADSER OG HYTTER

Green STAY certificeret campingplads

Denne bæredygtighedscertificering tager udgangspunkt i FN’s verdensmål, således at en campingplads der opnår certifikatet, bidrager til disse mål. Green Stay certificeringen blev tildelt campingpladsen i 2021. Formålet med Green Stay er at skabe en bæredygtighedscertificering til danske campingpladser baseret på FN’s verdensmål, og dermed få flere til at vælge camping som bæredygtig ferieform. Certificeringen er udarbejdet i samarbejde med branchen og forbrugerne, så den passer bedst muligt til gæsternes og branchens behov og ressourcer.

BÆREDYGTIG CAMPING

Siden 2017 har vi haft fokus på miljøet og den grønne omstilling. Vi har siden da minimeret vores brug at gødning og sprøjtemidler med mere end 95% Varmt vand varmes op via solen og ca. 40% af vores elforbrug producerer vi selv.

Området omkring campingpladsen

Campingpladsen er omgivet at skøn og uberørt natur. Inden for 2 km. ligger Husby Klitplantage, vesterhavet, nissum Fjord og flere små og hyggelige havne.

Husby Klitplantage

Husby Klitplantage

Husby Klitplantage ligger blot 500 meter fra campingpladsen. Plantagen er uberørt men tilgængelig for alle og ideel til en gå eller cykeltur.

Vesterhavet

Vesterhavet

Den smukke uberørte kyst ligger tæt på campingpladsen. Her finder du vandre klitter bunkers og her er mulighed for at finde rav.

Nissum Fjord

Nissum Fjord

Fjorden ligger 800 meter fra campingpladsen. her finder du flere små og hyggelige havne, en surfer bane og et rigt dyreliv.

Gårdbutikker

Gårdbutikker

I området finder du flere gårdbutikker. Her kan købes friske lokale råvarer, specialiteter og gaveartikler.

Skovlevepladsen

Skovlevepladsen

Den store skovlegeplads ligger tæt på campingpladsen og her er rig mulighed for en aktiv dag for hele familien.

Brugsen Sdr. Nissum

Brugsen Sdr. Nissum

Brugsen i Sdr. Nissum har alt hvad hjertet ønsker og her kan du også tanke bilen.