PINSE TILBUD

PINSE TILBUD

Pinseferie i jeres egen campingvogn, autocamper eller telt i pinsen.

Prisen gælder for 2 voksne og alle børn under 10 år, og er inklusiv strøm.

Gratis is til alle overnattende børn.

Overvejer i at blive fastligger, så kig forbi. Vælger i at blive som fastligger, så får i dette tilbud i rabat på en hel sæson.

Tilbuddet gælder kun ved onlinebooking før ankomst.

Kr. 190 Pr. overnatning
10/05/2024 - 19/05/2024

AUTOCAMPER PLADS

AUTOCAMPER PLADS

Autocamper plads, tæt på kiosk/information, servicebygning, legeplads og poolen. Bad, Wi-Fi og adgang til legeplads/pool er inkluderet i prisen. Der kræves ikke campingpas og prisen er inkl. alle personer i vognen. Hurtig parkering, nem tilslutning. Reception og servicebygning lige ved døre.
CAMPING PLADS

CAMPING PLADS

Gode store pladser med plads til bilen. Bad og Wi-Fi legeplads og adgang til poolen er inkluderet i prisen.
Telt Plads

Telt Plads

Teltpladsområde med grill og borde og bænke. God plads og god læ. Bad, Wi-Fi og adgang til lageplads/pool er inkluderet i prisen.

SENIOR TILBUD CAMPING

Er du eller din partner 60+ så kan du booke plads til din campingvogn og få stor rabat. Pris 2 personer: 154,- per dag inklusiv forbrug og bad. Book mindst 3 dag (søndag til fredag i lavsæsonen) og opnå stor rabat.

RING +45 97496011

SENIOR RABAT LUXUS MOBILHOME

Er du eller din partner 60+ så kan du booke en af vores hytter og få stor rabat. Pris eksempel 2 personer: 35 kvm. luksus Mobilhome med bad og toilet, 490,- per dag inklusiv forbrug, sengetøj og håndklæder samt slutrengøring. Book 3 dage eller mere (søndag til fredag i lavsæsonen) og opnå stor rabat. Ring +45 97496011

RING +45 97496011

SENIOR RABAT - LUKSUSHYTTE

Er du eller din partner 60+ så kan du booke en af vores hytter og få stor rabat. Pris eksempel 2 personer: 25 kvm. luksushytte med bad og toilet, 430,- per dag inklusiv forbrug, sengetøj og håndklæder samt slutrengøring. Book 3 dage eller mere (søndag til fredag i lavsæsonen) og opnå stor rabat. Ring +45 97496011

RING +45 97496011

Området omkring campingpladsen

Campingpladsen er omgivet at skøn og uberørt natur. Inden for 2 km. ligger Husby Klitplantage, vesterhavet, nissum Fjord og flere små og hyggelige havne.

Husby Klitplantage

Husby Klitplantage

Husby Klitplantage ligger blot 500 meter fra campingpladsen. Plantagen er uberørt men tilgængelig for alle og ideel til en gå eller cykeltur.

Vesterhavet

Vesterhavet

Den smukke uberørte kyst ligger tæt på campingpladsen. Her finder du vandre klitter bunkers og her er mulighed for at finde rav.

Nissum Fjord

Nissum Fjord

Fjorden ligger 800 meter fra campingpladsen. her finder du flere små og hyggelige havne, en surfer bane og et rigt dyreliv.

Gårdbutikker

Gårdbutikker

I området finder du flere gårdbutikker. Her kan købes friske lokale råvarer, specialiteter og gaveartikler.

Skovlevepladsen

Skovlevepladsen

Den store skovlegeplads ligger tæt på campingpladsen og her er rig mulighed for en aktiv dag for hele familien.

Brugsen Sdr. Nissum

Brugsen Sdr. Nissum

Brugsen i Sdr. Nissum har alt hvad hjertet ønsker og her kan du også tanke bilen.